SNERYDNING I HOLBÆK OG OMEGN

VINTERVEDLIGEHOLDELSE

Det er så fint, når sneen falder. Dog ved vi allesammen, at den flotte sne kan skabe trafikkaos og store problemer. Derfor er det yderst nødvendigt at være godt forberedt og lave en aftale om snerydning på forhånd. Dette kan spare jer for tid, penge og besværligheder i vinterhalvåret. Det er vigtigt med rydning af sne.

SNERYDNING

Hestia tilbyder snerydning og saltning af fortove, veje og pladser i Holbæk og omegn. Vi kan lave en aftale, således at den passer præcis til jeres område og behov.

Vi sørger for, at snerydningen er grundig og pænt udført. På den måde løses de praktiske problemer, samtidig med at det smukke vinterlandskab kan nydes.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Vi anbefaler, at I er ude i god tid. Skulle I alligevel være lidt sent ude, så så kan vi se, om vi ikke kan hjælpe jer alligevel.

Kontakt os endelig på tlf. 40 98 06 10 eller vi mail hestia@mail.dk. Vi er klar til en snak om, hvad vi kan tilbyde jer. 

Vi rådgiver jer til den bedste løsning og giver gerne et helt uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder blandt andet anlægsgartnerarbejde, ejendomsservice og skadedyrsbekæmpelse

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Kontakt os endelig på tlf. 40 98 06 10 eller via mail hestia@mail.dk. Vi er altid klar på en snak om, hvad vi kan tilbyde jer. Vi rådgiver dig til den bedste løsning og giver gerne et uforpligtende tilbud.

​Kontakt os - vi står klar til at hjælpe dig!

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. 

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hestia V/ John Christiansen​
Ny Hagestedvej 5, 4532 Gislinge

Telefon: 40 98 06 10​

E-mail: hestia@mail.dk