SNERYDNING I HOLBÆK OG OMEGN

VINTERVEDLIGEHOLDELSE

Det er så fint, når sneen falder. Dog ved vi allesammen, at den flotte sne kan skabe trafikkaos og store problemer. Derfor er det yderst nødvendigt at være godt forberedt og lave en aftale om snerydning på forhånd. Dette kan spare dig for tid, penge og besværligheder i vinterhalvåret. Det er vigtigt med rydning af sne.

Hos Hestia tilbyder vi professionel snerydning for private og erhvervskunder i Holbæk og omegn, så du kan føle dig tryg, når de kolde vintermåneder nærmer sig.

​SNERYDNING OG SALTNING AF VEJE

Hestia tilbyder billig snerydning og saltning af fortove, veje og pladser. Vi kan lave en aftale, så den passer præcis til dit område og behov.

​Vi sørger for, at snerydningen er grundigt og pænt udført. På den måde løser vi de praktiske problemer, samtidig med at du kan nyde det smukke vinterlandskab.

Det er dit ansvar, både som privat grundejer og som virksomhedsejer, at sørge for, at det er sikkert at færdes ved din grund – og det kan hurtigt blive dyrt for dig, hvis for eksempel skraldemanden eller postbuddet glider i sneen og kommer til skade.

Derfor er det en god idé at kontakte os tidligt, inden din grund bliver farlig at færdes på.

KONTAKT OS FOR EN GOD PRIS

Vi anbefaler, at du er ude i god tid. Skulle du alligevel være lidt sent ude, så kan vi se, om vi ikke kan hjælpe dig alligevel.

​Kontakt os endelig på tlf. 40 98 06 10 eller via e-mail hestia@mail.dk. Vi er klar til en snak om, hvad vi kan tilbyde dig.

​Vi rådgiver dig til den bedste løsning og giver gerne et helt uforpligtende tilbud, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Foruden snerydning tilbyder vi blandt andet anlægsgartnerarbejde, ejendomsservice og skadedyrsbekæmpelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

​Kontakt os - vi står klar til at hjælpe dig!

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. 

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hestia V/ John Christiansen​
Ny Hagestedvej 5, 4532 Gislinge

Telefon: 40 98 06 10​

E-mail: hestia@mail.dk