ANLÆGSGARTNER I HOLBÆK OG OMEGN​

​INTET ER FOR STORT ELLER FOR SMÅT

Hestia udfører anlægsarbejde i alle størrelser. Det gælder alt lige fra den lille gårdhave til de større grønne områder i boligforeninger og ejendomme.

Som anlægsgartner i Holbæk og omegn sørger vi for belægninger til gangstier eller terrasser, beplantning i alle afskygninger og opsætning af skel eller opdeling. Vi tilbyder ejendomsservice og skadedyrsbekæmpelse i Holbæk og omegn.

DETALJEORIENTERET ANLÆGSGARTNER

Vi udfører som sagt alt fra store parker til mindre gårdmiljøer. Vi forstår æstetikken i at skabe et hyggeligt og frodigt område, der kan nydes af få eller mange. Vi har fokus på detaljerne og giver os tid til at gøre arbejdet ordentligt i første omgang.

Ydermere har vi forstand på blomster, planter og træer – og vedligeholdelse af disse. Vi kan dermed vejlede jer i valget af beplantning og sørge for, at området er æstetisk flot og anvendeligt året rundt.

I er sikret et flot resultat, der er i overensstemmelse med jeres ønsker og behov. Hos os er en aftale altid en aftale. Vi holder, hvad vi lover, og der vil ikke være uforudsete høje afgifter helt til sidst i forløbet. Tid, budget og omfang er altså ting, som vi aftaler på forhånd.

Jern plantekasser ved Hjortholmskolen i Tølløse

Vi kan hjælpe med​

Fliser​

Sten

​Grus

Asfalt​​

Græs såning

Rullegræs

Hæk

Træer

Hegn

Stensætning

Buske

Planker

BRUG FOR EN DYGTIG ANLÆGSGARTNER?

Kontakt os endelig på tlf. 40 98 06 10 eller via mail hestia@mail.dk. Vi er altid klar på en snak om, hvad vi kan tilbyde dig i form af anlægsarbejde. Vi rådgiver dig til den bedste løsning i forbindelse med valg af belægninger og beplantning og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Har du i samme ombæring brug for snerydning, grøn ejendomsservice eller skadedyrsbekæmpelse? Du kan læse meget mere om vores service her på siden. Vi laver gerne en samlet aftale skræddersyet til netop jeres behov.

​Kontakt os - vi står klar til at hjælpe dig!

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. 

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hestia V/ John Christiansen​
Ny Hagestedvej 5, 4532 Gislinge

Telefon: 40 98 06 10​

E-mail: hestia@mail.dk