SKADEDYRSBEKÆMPELSE I HOLBÆK OG OMEGN

PROFESSIONEL SKADEDYRSBEKÆMPELSE

Har du rotter på loftet, har muldvarperne taget fast bo i din have, eller skal du af med et hvepsebo? Så er det en god idé at kontakte en erfaren skadedyrsbekæmper.

Hos Hestia er vi eksperter indenfor skadedyrsbekæmpelse. Vi tilbyder vores service både til private og erhverv. Bekæmpelsen af skadedyrene udføres med gift eller fælder alt efter art og forhold.

​Alle regler overholdes, og vi går altid til opgaven på professionel, sikker og human vis.
​Hos Hestia får du også anlægsgartner, ejendomsservice og snerydning.

Vi arbejder især omkring Kalundborg, Holbæk, Odsherred og omegn, men tøv ikke med at kontakte os, hvis du døjer med skadedyr uden for disse områder.

TYPER AF SKADEDYR

Hestia har ressourcerne, kompetencerne og erfaringen, der skal til for at få bugt med eventuelle skadedyr. Listen her på siden viser, hvilke skadedyr vi som oftest tager os af. Dog er det ikke udelukkende disse skadedyr, som vi kan bekæmpe.

​Er du i tvivl om, hvilket dyr der helt præcis er tale om, så kommer vi gerne ud og bestemmer arten og rådgiver omkring eventuel bekæmpelse.

​FLEKSIBEL SERVICE

Skadedyrsproblemer er gerne noget, der skal ordnes hurtigt. Vi kan rykke ud med kort varsel, hvis du har akut brug for hjælp. Vi servicerer hele Sjælland og arbejder både for private kunder og erhvervskunder.

​Samtidig er det også en god idé at være på forkant. Vi kan derfor også tilbyde et løbende tjek for skadedyr, som en del af vores ejendomsservice. Tøv ikke med at kontakte os og få en pris. Vi er klar til at hjælpe.

Vi kan hjælpe med​

​Herunder finder du en liste over de skadedyr, vi typisk bekæmper. Vores erfaring spænder dog bredt, så hvis du plages af et skadedyr, der ikke optræder på listen, kan vi med stor sandsynlighed stadig hjælpe dig.

Vi tager os oftest af:

Myrer

Hvepse

Bier

Fluer

Kakerlakker

Borebiller

Muldvarper

Mus

Rotter

Mår

Fugle

Møl

LYST TIL AT HØRE MERE ELLER AKUT BRUG FOR SKADEDYRSBEKÆMPELSE?

Skadedyrsbekæmpelse kræver ofte handling med det samme. Vi kommer ud akut eller efter aftale og tager hånd om problemet, så du kan slippe bekymringerne.

Kontakt os endelig på tlf. 40 98 06 10 eller via e-mail hestia@mail.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

​Kontakt os - vi står klar til at hjælpe dig!

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. 

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hestia V/ John Christiansen​
Ny Hagestedvej 5, 4532 Gislinge

Telefon: 40 98 06 10​

E-mail: hestia@mail.dk