EJENDOMSSERVICE I HOLBÆK MED FOKUS PÅ DET GRØNNE

GRØNVEDLIGEHOLD OG EJENDOMSSERVICE

Hos Hestia tilbyder vedligeholdelse af alle grønne områder som en ejendomsservice for boligforeninger og lignende. Alt, hvad der er grønt, kan vi ikke holde fingrene fra. Vi sørger for, at alle områder er indbydende og pæne året rundt til gavn for beboere og gæster.

Vores kunder kommer primært fra Holbæk, Kalundborg og Odsherred – men hvis du bor et andet sted og har brug for en gårdmand eller vicevært til dine grønne områder, så tag endelig kontakt til os.

​SKRÆDDERSYET SERVICE

Vi kan tilbyde en skræddersyet grøn ejendomsservice. Vi aftaler som udgangspunkt, hvor ofte du har brug for, at vi kommer ud, og præcis hvilke opgaver, der skal udføres. Hos os siger vi, hvad vi gør, og vi gør, hvad vi siger. Alt arbejde vil blive udført i henhold til dine ønsker.

​Har du brug for snerydning eller anlægsarbejde, som en del af din servicepakke? Så kan vi sagtens sørge for det. Skulle uheldet være ude, og bliver der brug for skadedyrsbekæmpelse, så kan dette også inkluderes.

ERFAREN ANLÆGSGARTNER BAG RORET

Vi kan klare grøn vedligeholdelse i store parker såvel som mindre gårdmiljøer. Vi forstår at skabe et hyggeligt, flot og brugbart område, der kan nydes af få eller mange. Vi gør en dyd ud af altid at gøre vores arbejde mere end ordentligt, og vi giver os tid til at gå ned i de små detaljer og lave en flot finish.

​Desuden har vi yderst god forstand på blomster, planter og træer – og vedligeholdelse af disse. Vi kan altså yde professionel vejledning i valget af beplantning. Alle folk hos Hestia har en baggrund i anlægs- og havearbejde.

Vi kan hjælpe med​

Hækklipning​

Græsslåning​

​Lugning

Ukrudtsbekæmpelse​

Beskæring af træer og buske

Udskiftning af beplantning​

KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS

Kontakt os endelig på tlf. 40 98 06 10 eller via e-mail hestia@mail.dk, hvis du vil vide mere om vores ejendomsservice og priser. Vi er altid klar på en snak om, hvad vi kan tilbyde. Vi rådgiver dig til den bedste løsning og giver gerne et uforpligtende tilbud.

​Kontakt os - vi står klar til at hjælpe dig!

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. 

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hestia V/ John Christiansen​
Ny Hagestedvej 5, 4532 Gislinge

Telefon: 40 98 06 10​

E-mail: hestia@mail.dk