Bi-slider-2

Hestia Haveservice

Kontakt os
Ejendomsservice på hele Sjælland

Ejendomsservice i Holbæk med fokus på det grønne

Grønvedligehold og ejendomsservice

Vi tilbyder vedligeholdelse af alle grønne områder som en ejendomsservice for boligforeninger og lignende. Alt, hvad der er grønt, kan vi ikke holde fingrene fra. Vi sørger for, at alle områder er indbydende og pæne året rundt til gavn for beboere og gæster.

  • Hækklipning
  • Græsslåning
  • Lugning
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Beskæring af træer og buske
  • Udskiftning af beplantning

Skræddersyet service

Vi kan tilbyde en skræddersyet grøn ejendomsservice. Vi aftaler som udgangspunkt, hvor ofte I har brug for, at vi kommer ud, og præcis hvilke opgaver, der skal udføres. Hos os siger vi, hvad vi gør, og vi gør, hvad vi siger. Alt arbejde vil blive udført i henhold til jeres ønsker.

Har I brug for snerydning eller anlægsarbejde, som en del af jeres servicepakke? Så kan vi sagtens sørge for det. Skulle uheldet være ude, og bliver der brug for skadedyrsbekæmpelse, så kan dette også inkluderes.

Ejendomsservice holbæk med grønt fokus

Erfaren anlægsgartner bag roret

Vi kan klare grøn vedligeholdelse i store parker såvel som mindre gårdmiljøer. Vi forstår at skabe et hyggeligt, flot og brugbart område, der kan nydes af få eller mange. Vi går en dyd ud af altid at gøre vores arbejde mere end ordenligt, og vi giver os tid til at gå ned i de små detaljer og lave et flot finish.

Desuden har vi yderst god forstand på blomster, planter og træer – og vedligeholdelse af disse. Vi kan altså yde professionel vejledning i valget af beplantning. Alle folk hos Hestia har en baggrund i anlægs- og havearbejde.

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os endelig på tlf. 40 98 06 10 eller via mail hestia@mail.dk. Vi er altid klar på en snak om, hvad vi kan tilbyde jer. Vi rådgiver dig til den bedste løsning og giver gerne et uforpligtende tilbud.